onsdag 3 juni 2009

Allahs Ord Om Att Följa Mohammed, Hans Sändebud!

I Guds Den Barmhärtiges Namn!

ÄVEN i Koranen säger Allah (swa) flera gånger om att vi ska FÖLJA SÄNDEBUDET.Ska lägga in Insahllah några ajet från koran.

Sura 3 ver 20.

Om de vill tvista med dig (Mohammed), säg då:
Jag har helt och fullt underkastat mig Guds VILJA och även de som följer (har underkastat sig Hans vilja). Och fråga dem som i (äldre tid) fick ta i mot uppenbarelsen och de okunnga. "Har (också) ni underkastat er Guds vilja?Om de underkastar sig, då har de funnit vägledning, men om de vänder ryggen (skall du lämna dem ifred): din pöikt är enbart att framföra budskapet. Gud förlorar ingen av sina tjänare ur sikte.

Sura 3 vers 31-
Säg (Mohammed)"Om ni älskar Gud, följ mig och Gud skall älska er och förlåta er era synder. Gud är ständigt förlåtande och barmhärtig.Säg: "Lyd Gud och SÄNDEBUDET". Men om de vänder ryggen till (skall de veta att) Gud inte vän till dem som förnekar saninngen.

Sura 9 vers 107-108.

OCH DET finns de som uppförde en moske för att välla skada, sprida otro och splittra de troende och som en utpost för dem som förut kämpade mot Gud och Hans Sändebud. De kommer att bedyra; "Vi ville bara göra gott", men Gud är vittne till att de ljuger.Sätt aldrig din fot där! En moske som från den dag då bygget tog sin början. , som (enda) syftet haft sannerligen långt mera värd att du där förättar bön; i den (samlas) män som älskar att rena sig, och Gud älskar dem som strävar efter renhet.

Det som ÄR fel kommer från mig själv och Shaytans viskningar.

Frid!
Meddie.

Inga kommentarer: