fredag 4 september 2009

Wake up call


vaknade plötsligt en natt och såg en främmande ljus i mitt rum .... Problemet är att lamporna är släckta Jag såg på klockan, den var 3,30 på morgonen Okej ... så där är allt detta kommer ljuset ifrån? ---------- Jag vände mig om och såg något mycket märkligt ..
Min kropp var halvvägs genom väggen (??!) Jag drog genast ut och satte sig att se om jag är okej ..... Det är konstigt ... Jag försökte trycka på väggen, men ARMEN går igenom ... Jag hörde ett ljud Jag vände mig till min brors säng att se honom sovande Jag var verkligen rädd för vad som hände med mig ... så jag försökte väcka honom .... men .... han inte svarar!
Jag gick till! mina föräldrars sovrum .. jag försökte vakna min mamma ... och pappa ... jag ville bara någon att reagera på mig ... men ingen gjorde. Jag försökte väcka min mor upp igen ... hon vaknade i tid ... ----- Hon reste sig upp ... men inte meddela mig Hon sa "I Allahs namn, Barmhärtige, Nådigaste" (بسم الله الرحمن الرحيم) om och om igen ... Hon vaknade min pappa upp säger "gå upp, man, jag vill kolla upp om barnen." Min pappa svarade ointresse ..
"Det är inte tid för detta, låt mig sova och Inshallah morgon ska jag komma till att" Men hon insisterade .. så han vaknade. Jag var där. Jag skrek .. "pappa", "mamma" ... ingen var ett svar Jag höll mors kläder för att fånga hennes uppmärksamhet .. men hon kände inte igen min existens Jag följde henne "tills hon kom till mitt sovrum De kom in i rummet och tände ljusen ... det var inte gör några differe! iou för mig ändå eftersom det fanns ett starkt ljus där. Sedan såg jag det konstigaste i mitt liv ... min egen kropp .... på min säng.
Jag darrade ... hur kan det finnas två av mig ??... hur kan den personen se så mycket som jag ??... och vad gör han på min säng???? Jag började slå / dunka mig att vakna upp ur denna mardröm ... men det var alltför verkliga vara en mardröm. pappa sa "Yalla, se barnen sover. Låt oss gå tillbaka till sängen. " men mamma var inte alls säker ... hon gick till den person som sover i min säng och sa "Khalid, vakna!
VAKNA! " men han skulle svara. Hon försökte igen och igen .. men inget svar. Då jag vände mig att se min pappa att riva ... Idag vittnen första gången i mitt liv som jag har sett min pappas tårar. Platsen skakade med skrikande ... Min bror vaknade ... "What's going on??!" I en mycket sorglig ton! , Med tårarna rullande längs hennes kind, svarade mamma din broders död!
Khalid DEAD! "
Jag gick till mamma och sa "please mamma ... don't cry .. jag har rätt här titta på mig!" Men ingen har svar till mig .. VARFÖR? Jag vände mig till Allah och bad honom att väcka mig ur mardrömmen! snabbt efter min Dua var en röst som sade (Koranen): "Du var i vårdslöshet från detta, så vi upptäckt mörkarna och idag din syn är (som järn) لقد كنت في غفلة من هذا فكشفنا عنك غطاءك فبصرك اليوم حديد
Plötsligt två varelser höll min arm .. de var inte människa! "Lämna mig ifred! Vem är du och vad vill du mig?"
"Vi är din grav vakter"
Jag sa "men jag är inte död än! Släpp mig! " Jag kan fortfarande se, höra, röra vid och tala .. jag är inte död! De svarade wit! ha leende: "Ni människor är fascinerande! Du tror att genom att dö ditt liv slutar, fastän livet på jorden är en liten dröm jämfört med det här efter, en dröm som slutar vid din död." De började dra mig mot min grav ...
På vägen såg jag människor precis som jag hade var två vakter som mitt. Några var leende, andra gråter, andra skrikande. Jag frågade vakterna "varför är de alla gör det?" De svarade "Dessa människor nu känner sitt öde ... några var i okunnighet, så att de -- "- så de går åt helvete??!" Jag avbröt De sade "ja." fortsatte .. "och de skrattande kommer till himlen"
Jag svarade snabbt: "What about me .. var ska jag gå?" De sa "du var stundtals en god muslim, medan andra gånger inte. En dag kommer du lyda Allah, nästa du lyda honom. Och du var inte klar med dig själv och ditt öde kommer att så förbli: Lost. " Jag svarade, skaka: "Så! AM jag ska till helvetet? " De sa: "Allahs barmhärtighet är stor, och resan är lång" Jag vände mig till min familj som min döda kropp i en kista .. så jag sprang till dem .. Jag sa: "Gör dua för mig" men ingen svarade ..
Jag gick till min bror och varnade honom .. "vara försiktig med vad du gör här i livet ... Var inte en idiot som jag själv! Jag hade verkligen hoppats att han kunde höra mig ... De två änglar (vakterna) uppbundet min själ på toppen av min kropp ..
Jag såg mina släktingar hälla sand över mig .. ---- i det ögonblicket jag hoppades att jag skulle vara på sin plats ... att jag kan vända sig till Allah och göra så mycket som han begär av mig ... att jag skulle be om förlåtelse och en gång för alla ångrar mina synder som retade honom ... men tyvärr kunde jag inte. Jag skrek "Människor, låt inte det här livet fresta dig! Vakna till sanningen ... en dag du kommer!
DIE, och du vet aldrig när .. eller hur. " Jag hoppades på att någon ska höra mig ....
ingen där gjorde men du hörde mig .... rädda dig själv. Smile till andra, förlåta dem när du har makten att straffa dem. Allah förlåter dem som förlåter andra. Gör dina böner regelbundet med ett öppet hjärta. Låt Allah Guide ditt liv, inte Satan.
Läs Koranen regelbundet och låt Profeten (fred vare med honom) vara din förebild i livet. Arbetet inom detta avbröts liv för din frälsning i en evig en. Och ... göra dua för mig eftersom jag inte är perfekt. Och jag peka ovan till mig själv lika mycket som jag gör till mina vänner.
Vänligen sprida detta budskap till så många människor som möjligt, för varje person vars hjärta det berör Allah kommer att belöna dig i detta livet och Livet.

Inga kommentarer: