onsdag 13 maj 2009

Vem Är Allah?


I Guds Namn, Den Bärmhärtigaste, Den Nådigaste. Det finns ingen Gud förrutom Gud!

Koranen Kapitel: 2 Vers: 255.

“Gud-det finns ingen annan Gud förrutom Honom, den Levande, den Evige. Inte ett ögonblick av omedvetenhet eller slummer berör Honom. Allting i himmlarna och jorden tillhör Honom. Vem skulle kunna medla med Honom, förutom enligt Hans vilja? Han känner till deras förflutna och deras framtid. Ingen uppnå någon kundskap, förutom enligt Hans vilja.Hans herravälde omfattar Hans himmlarna och jorden, och att styra dem tynger Honom aldrig. Han är den Största den Högsta.”

Koran Kapitel: 112 Vers:

Proklamera: “Han är Den enda Guden. Den fullständige Guden. Aldrig har Han fött något eller är Han aldrig född. Ingen kan gemföras med Honom.”

Vem Är Din Gud?

De flesta människor blir rasande när de hör denna fråga. “Vad menar du? Vem är din Gud?” “Min Gud är Han som har skapat allt.” Brukar de oftas svara. Men de vet inte att deras påståenden är fel, och de flesta kommer att bli chokade när de märker att deras påståenden inte mer är än tomt prat som leder till helvetet.
Din Gud är den eller det som upptar ditt sinne den största delen av tiden.
Din Gud kan vara dina BARN (koran kapitel 7 vers 190), din MAKE/MAKA (koran kapitel 9 vers 24), ditt FÖRETAG koran 18 vers 35), eller ditt EGO (koran kapitel 25 vers 43). Detta är anledningen till att en av de mest upprepande budorden i Koranen är:

Koranen kapitel: 33 vers: 44.

“O du som tror, du ska minnas Gud ofta, och prisa Honom natt som dag.”

Min Gud är Allah, Skaparen av Himmlarna och jorden. Allt som lever och finn på den och där i mellan.

Gud Prioritet Nummer Ett.

När att förnöja Gud blir det allra viktigaste i ditt liv, kommer du att ha det mest värdefulla någon kan önska sig- Guds stöd. Men om du gör något annat viktigt för utom att förnöja Gud, kommer du att testas om och om igen. Om du inte förstår det efter alla dessa test, kommer du att förlora denna världen och även Livet efter Detta.

Inshallah Ni ha fått upp ögonen för hur viktigt det är med den rätta dyrakna till Allah (S.w.a)

Meddie.

Inga kommentarer: