onsdag 13 maj 2009

Underkastelse.


I Guds namn, Den Bärmhärtigaste, Den Nådigaste. Det finns ingen gud förrutom Gud!

Koranen kapitel 2 vers 62, kapitel 5 vers 69.

Säkerligen de som tror, de som är judiska, de kristna, och de som har konventerat, den som (1) tror på Gud och (2) den som tror på den sista Dagen, och (3) för ett rättfärdigt liv, kommer utan tvivel att få sin belöning från sin Herre. De har ingenting att frukta, ej heller kommer de att sörja.

Förkunnande En Religion För Alla Människor

Detta är Guds sista budskap till mänskligheten. Alla Guds Profeter har kommit till denna Värld, och alla skrifter har levererats. Tiden är inne för att rena och förena alla budskap som har levererats av Guds Profeter till ett budskap, och tillägna att hädanefter är endast en Religion godkänd av Gud- Underkastelse (Översättningen av Islam på Arabiska) (Koranen kapitel 3 vers 19, 85)
Islam och Underkastelse är inte namn.De är beskrivningar som reflekterar själens absolut hängivhet och Underkastelse till Endast Gud. Detta är första Budordet i alla skrifter, inklusive Gamla Testamentet, Det Nya Testamentet, och Det sista Testamentet-Koranen.

Medan alla värdens religioner - Judedomen, Kristendomen, Islam, Hinduismen, Buddismen.. osv.. har-korrumperats genom innovationer, traditoner, och falska idol dyrkande, doktriner, kan det finnas “Underkastelse” innom varje Religion.
Underkastelse (Muslimer på Arabiska)är sannerligen anhängare av Guds Religion . Det kan finnas Underkastelse av Kristna, Judar, Muslimer, Buddister, eller vad som helst. Dessa Underkastar sig kollektivt, utgör den enda religionen godkänd av Gud-Islam. Alla underkastelser som är hängivna till ENDAST Gud, och inte sätter upp idoler vid sidan av Gud, kommer att återtages in i Guds Eviga Kungadöme. (Koranen kapitel 2 vers 62.)
Meddie.

Inga kommentarer: