torsdag 14 maj 2009

Jihad och Terorrism




I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste Det finns ingen gud förrutom Gud!

Koranen kapitel 7 vers 28.

“De begår en grov synd och säger sedan: “Det här såg vi våra förfäder göra, och Gud har beordrat oss att göra det. Säg: Gud förspråkar aldrig synd. Säger ni om Gud vad ni inte vet?”

Många indevider, grupper och stater utövar och/eller förspråkar idag förtryck, våld och Terrorism i Islams namn. Dessa människor använder sig av påhittade lagar för att rättfärdiga förtryck mot kvinnor, oliktänkande och anhängare av andra religoner.

De utnyttjar fattigdom och orättvisor för att indoktrinera sitt hat mot världen i allmänhet och västvärlden i synnerhet, till unga muslimer. Därefter använder de dessa vilseledna ungdomar för att uppnå sina mål, i regel att sprida död och förödelse i världen.

Vi följer sanningen från vår Herre, och inte korrumperade religoner och läror konstruerade av människor. Islam är likt en dyrbar ädelsten av sanna Underkastelsen till alla vi kan nå genom att göra information om Islams SANNA värderingar och lära tillgänglig.

Det Enda Kriteriet För Att Skilja På Människor.

Koranen Kapitel 49 vers 13.

“O människor, Vi skapade er från samma man och kvinna, och gjorde er till distinkta folk och stammar, så att ni ska kunna känna igen varandra. De bästa bland er i Guds ögon, är de mest rättfärdiga. Gud är Allvetande, Medveten.

Mords Ohygglighet

Koranen kapitel 49 vers 13.

“På grund av detta faställde Vi för Israels barn, att för dem som mördar en person som inte begått ett mord eller ett hemskt brott, ska det vara som om han mördat alla människor. Och för den som skonar ett liv, ska det vara som om han skonat livet på alla människor. Våra budbärare gick till dem med tydliga bevis och uppenbarelser, men de flesta av dem efter allt detta överträder ändå.”

De stora Budorden

Koranen Kapitel 6 vers 151.

“…Ni ska inte döda-Gud har gjort livet heligt -förutom i rättvisans namn. Detta är Hans budord till er, så att ni ska kunna förstå.”

Koranen kapitel 17 vers 33.

“Ni ska inte döda någon person- för Gud har gjort livet heligt, förrutom i rättvisans namn..”

Inga kommentarer: