tisdag 21 juli 2009

HJÄLP DEM MED DET NI KAN!!
Assalamou alaikoum wa rahmatullah!

Jag behöver din och alla människors hjälp med ett problem väldigt akut inshallah.

Saken gäller en praktiserande ung familj, som emigrerade tillbaka till Jordanien ett par år sedan.

Paret har två döttrar sen tidigare och fick nyligen en pojke som föddes med livshotande hjärtfel och lungproblem. För att sjukhuset skulle ta emot pojken krävde dem 24000kr som brodern och systern skuldsatte sig med för att kunna betala.

Men problemet slutar inte här utan familjen behöver fortfarande pengar för att pojken ska få fortsatt vård på sjukhuset, ca 35 000kr, eftersom han skrev under ett avtal med sjukhuset om att han kommer att betala detta belopp i efterhand. Lyckas han inte betala dessa 35 000kr så kommer han att hamna i fängelse för dem.

Familjen är svenska medborgare, men kan inte ta hit pojken för vård i Sverige eftersom han befinner sig i ett så dåligt tillstånd att han förbjöds att resa avsina läkare i Jordanien.

Samtidigt som denna fina familj går igenom denna prövning så ligger deras dotter i ett annat sjukhus med brännskador på kroppen wala hawla wala qowata ella bellah.Ursäkta mig om jag utryckt mig fel, men saken tynger mig verkligen och det känns svårt att skriva.

För er som bor i Göteborg och känner bror Khaled, Abu Hamza, eller hans fru så kan ni ge pengarna direkt till dem. Bidrar ni från andra städer så sätt inshallah in pengarna på följande konto så snart ni kan och snälla sprid vidare mejlet till alla på er lista. Vi har bara några dagar på oss och beloppet är inte omöjligt att samla in om alla bidrar med det dem kan.

Clearing.nr: 81059Kontonummer: 743921736
ALLA BIDRAG ÄR VÄLKOMMNA!
STORA SOM SMÅ!
Belöningen finner ni hos Allah (swa)!

Inga kommentarer: