måndag 8 oktober 2012

MONSANTO: Homeland Security arbetar för Monsanto.


När vi ser fotografier av råttor som gravt deformerad genom massiva tumörer efter äta genetiskt framtagen majs knytas fast med Roundup, är det inte goda nyheter för Monsanto.


Folk förstår direkt i tittar på dessa patetiska råttor att ekologiska livsmedel är inte en nischmarknad eller en dyr lyx, men ett liv eller död fråga, eftersom råttor var foder majs som är en del av den amerikanska kosten.


Alla studier som krävs men kringgås innan genetiskt modifierade organismer var loss i livsmedelskedjan verkar komprimerade i en förödande studien av CRIIGEN.


Monsanto ligger exponeras. Människor måste till varje pris undvika GMO och äta ekologisk mat om de ska överleva.


Men Monsanto har flitigt inför denna dag offentliga förverkligande, korrumperar FDA (Monsanto VP Michael Taylor är kostnadsfritt "livsmedelssäkerhet" och att det genom väpnade räder mot ekologiska jordbrukare, organiska coops och mödrars organiska köper klubbar!), USDA (som har finansierat utvecklingen av en majs att sterilisera människor), EPA (som kommer efter hö på en inre ranch som en förorening enligt lagen om rent vattenmedan ignorerar allvarliga olja spill i stora floder), och andra organ som står i vägen får sin död orsakar produkter ut så snabbt som möjligt i miljön.


Man kan se deras inte mycket subtila desperation att stänga ned alla frågor om deras GMO i propositionen föreslås i Indien, som skulle inrätta en tillsynsmyndighet som bioteknik och lagar att fängsla alla som ens vågat ta upp frågan om säkerheten för genetiskt modifierade organismer (inklusive vacciner, som nu innehåller genetiskt modifierade organismer med Nyheter lika ödesdigra). Den indiska bill har kallats "grundlagsstridiga, oetiskt, ovetenskapligt," som är praktiskt taget ett smeknamn för Monsanto på denna punkt.


Men dock upprörande ansträngningarna att tvinga GMO till Indien, de är små potatis jämfört med vad Monsanto och den biotekniska industrin har gjort bakom kulisserna i USA där de har ordnat för Homeland Security att definiera ekologiska livsmedel - endast säkra livsmedel - som ett hot mot bio-säkerheten. De är helt klart inte glada om det icke patentskyddad, fria, för biologisk mångfald människor arbetar för att spara - öppna pollinated utsäde och grödor, samt kulturarv djur som fötts upp på små gårdar.


Som Monsanto's modus operandi, verkligheten har aktiverats på huvudet, så att genetiskt modifierat utsäde och endast grödor upp på jätte mono-kultur GMO gårdar och besprutas med dödliga bekämpningsmedel och endast djur fångade i djurs fängelser (CAFOs - kontrollerat foder operationer) där de utfodras på genetiskt modifierade organismer med bekämpningsmedel, antibiotika och hormoner, har nu fastställts som "normalt" och vad som faktiskt är normala (och säker) har definierats som ett hot.


Stanford har stora insatser i bioterrorism beredskap som innehåller homeland security finansiering, samt med en plats på den National Institutes of Health's Office av bioteknik verksamhet. Stanford har också en hel avdelning som koncentrerar sig på jordbruket biosäkerhet. Ett viktigt mål i nätverket – som finansieras av Homeland Security Act – är att samordna diagnostiska och vetenskaplig expertis i jordbruksproduktionen och säkerhet när det gäller skadedjur i jordbruket och patogener som kan användas vid bioterrorism. 


Att tagit oss departementet för jordbruk (USDA) ställning att ekologiskt jordbruk, som fri-alltifrån kycklingar och kor och icke-GM-utsäde som du inte kan "styra" är potentiella biosäkerhet hot. USDA har även börjat sätta, skriftligen, direktiven om hur de vill att ekologiskt jordbruk "ingår" – som påminner om att förvandla ekologiska gårdar till något annat än fabriken farms.17 (Source)


I grund och botten vad ägs av bioteknik/industriell mat system och döda människor är "bra" och vad är från naturen, helande och fritt för mänskligheten, har omdefinierats som en biologisk hot och potentiellt bioterrorism. Detta bör komma som någon överraskning, verkligen, ges övertagande av den amerikanska regeringen av Monsanto och parallella omdefinieringen av patriotiska amerikanerna som terrorister, alltför. Mer positivt är något, mer orwellsk sin omdefinition som farliga. En samma sak har skett med vacciner som de ber om vaccin säkerhet behandlas av corporate media och regering som hot mot hälsan i landet, vid precis samma tid som studerar och regeringsdokument visar utan tvekan att vaccin orsakar sjukdomar.


Därför har vi en enorm regering och företagens push för influensavaccin, medan det är bekräftat att influensa-vaccin ökar risken för allvarlig pandemi influensaliknande sjukdom. Och som lämnar ut som den i H1N1 inuti influensa vaccin och dödar Foster.


Medicin, inte bara mat, är en ekologisk fråga liksom. Vacciner fylls nu med genetiskt modifierade organismer och även innehålla tungmetaller, virus, andra toxiner. Vi tittar på de fattiga tumör-svullna råttor som hålls på och ser på ett ögonblick att genetiskt modifierade organismer och gifter är dödliga, och att ekologiska livsmedel är det enda sättet att gå. 


Och vi börjar nu förstå att vacciner kommer från samma GMO och bekämpningsmedel företag, innehåller genetiskt modifierade organismer och toxiner och också döda människor. Vaccin experimentet är parallell med GMO-försök - det är massiv, ofrivillig och skadligt barn. Och där, även det är ett försök att förbjuda naturliga kosttillskott som farliga och Homeland Security är inställd att tvinga vacciner i landet om en "akut pandemi" deklareras (inte bevisad). Detta vaccin angrepp på normala mänskligt DNA är parallell med det potentiella DHS bioterrorism angreppet på ekologiska livsmedel.


I båda fallen skulle Homeland Security agera för Monsanto och läkemedelsindustrin, kraft-förstör grödor och djur och att bli av med normala DNA och kraft-kontaminerande människor med GMO-vacciner, förstör normala DNA och hotar allas liv. I båda fallen alla bio-hot kan vara tillverkade och sedan militära och DHS kan rulla ut för att ge Monsanto och läkemedelsindustrin absolut makt över frön, grödor, djur och mänskliga organ. Denna biotech militären tar över skulle lämna oss med dödliga icke-livsmedel och i händerna på någon vaccin de komma med, men skulle vara publicerade som rädda landet från bioterrorism och sjukdom.


Monsanto måste militär makt att fortsätta med genetiskt modifierade organismer eftersom dess lögner som uppvägs nästan direkt nu. Tre bilder av sjuka, deformerad råttor berätta sanningen. Och medan DHS och militära kan ha varit vävt in en plan för bioteknik att spraya förstöra organiska grödor med Agent Orange och massa ekologiska djur som de redan gör i Michigan, eller att tvinga giftiga GMO-vaccin till landet, organiska har vunnit sanningen när det gäller mat, och bevis för ekologiskt synsätt på hälsa - inte ta vaccin är hälsa liknar inte använder bekämpningsmedel)-är liksom.


I Förenade kungariket, Freedom of Information Act har avslöjat att regeringen har känt under 30 år att vacciner inte fungerar och orsaka sjukdomar och har gjort allt de kan för att dölja detta faktum från allmänheten. I USA, har regeringen varit olagligt inne FOIA dokument om vacciner i över 7 år. Och nu Obama administrationen, det samma som söker permanent internering av amerikanerna och som vägrat lagen mot de tjänstemän som begått tortyr, försöker ändra FOIA om du vill skapa en ny kategori utöver att förklara handlingar hemliga men skulle göra det möjligt för den att förklara vissa FOIA dokument "icke-existerande."


FOIA dokument CDC inne, och Obama tänja verkligheten att hålla dolda, söks av en läkare med ett autistiskt barn. Dokument som rör vad CDC har känt om de verkliga effekterna av kvicksilver i vaccin. Som handlar om autism. Kan vi hålla upp tre bilder av trasiga barn så att människor känner igen fara av genetiskt modifierade organismer i vacciner, också? Eller bör vi hålla upp döda kroppar av spädbarn dödades av DPT vaccin schema (vid två, fyra och sex månader) som är starkt korrelerade med sid dödsfall? Även på 1970-talet, DPT vaccin, som sades av vetenskapsmannen reglerar det vara "smutsigaste ämnet någonsin sätta i den mänskliga kroppen." [Start vid 2: 40 sekunder in videon.) "Mirakel av vacciner" är att deras dödlighet har varit dold för så lång tid.


Tack vare CRIIGEN studien är det helt uppenbart nu när genetiskt modifierade organismer och Roundup hota människors liv. Fullt stopp. Homeland Security, agerar för Monsanto, har ännu bioterrorism lagar att gnida ut ekologiska livsmedel och djur som ett hot för biosäkerhet.


Vi vet genom FOIAs i Förenade kungariket, utan fråga som den UK och US regeringen har känt under 30 år att vacciner inte fungerar, och är en biologisk hot mot barns liv. Fullt stopp. Men DHS och militära redo att tvinga okända och oprövade vacciner i hela landet som kan vara dödlig.


På ett sätt, kanske en ännu känner dåligt för bioteknik/läkemedel eftersom definiera ekologiska livsmedel och husdjur som bio-hot är galen, och deras sista strunta försök att vinna kontroll över allt. 


De ljög om 1918 "influensa" att dölja hur många de dödade med aspirin, och Monsanto handlade det också. De ljög om vapenexportkontroll att få olja. De ljög om fluor är säker. De ljög om räddningspaket.


De har sköts massiva skräckhistorier för att dölja sanningen - de själva är terrorister och bio-terrorister söker kontroll av alla levande organismer. Det är bara allt för galet att upprätthållas.


De flesta amerikaner ser nu 9/11 som en inside job, med dess terror som används för att sätta på plats totalitär lagstiftning. Syndabock, muslimer, gjorde inte det.


Vacciner fungerar inte, orsakar sjukdomar, förstör barns sinnen, och förlamande och även döda. Scapegoated föräldrar, känner nog inte att vaccinera sina barn gjorde inte det.
Världen ser nu GMO som en biologisk hot mot existensen. Den nya (löjligt) syndabocken, ekologisk, gjorde inte det.När Homeland Security arbetar för Monsanto, med avancerade planer på att "kuva" ekologiska livsmedel och djur, är hela terrorismen/bioterrorism apparater ute på bordet som en bluff.

Inga kommentarer: