söndag 11 december 2011

Apråpå Gardasil Läkemedelsföretag..

 
 
Apropå Gardasil Läkemedelsföretaget Merck driver en intensiv reklamkampanj för sitt vaccin Gardasil i USA (och Sverige min anm).
 
 I USA propagerar samtidigt FDA* (motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket) och politiker för obligatorisk vaccination av alla flickor mellan 9-26 år. Trots att det inte finns några vetenskapliga bevis för att det finns ett direkt samband mellan livmoderhalscancer och HPV och trots att vaccinet kan vara mer skadligt för kvinnors hälsa än att inte göra något alls. Vaccinet ökar t ex risken för ett förstadium till livmoderhalscancer hos vissa kvinnor med hela 40,6 %.
 
Det finns hundra olika typer av pappilomvirus. De flesta läker ut av sig själva. Gardasil påstås skydda mot fyra typer. Två av dessa, typ 16 och 17 som anses vara de mest ansvar...iga för livmoderhalscancer har en smittofrekvens på endast 1,5 % respektive 0,8 %. Dessutom läks 90 % av infektionerna ut naturligt (självläkning), enligt en studie publicerat i ”The Journal of the American Medical Association”. En rapport avslöjar att FDA under flera år känt till att det inte finns ett samband mellan HPV och livmoderhalscancer.
 
Däremot kan vaccinering av kvinnor som redan har en oförarglig infektion av ett av de virus som Gardsil påstås skydda mot, orsaka att infektionen aktiveras och det kan innebära en cancerrisk.
 
Med andra ord kan Gardasil ge cancer, något som läkemedelsbolagen självklart mörkar. I en rapport från 2007 dras följande slutsats: Inga säkra bevis observerades av vaccinets terapeutiska effekt, alltså inga bevis för att vaccinet har någon som helst effekt. Gardasil är inte bara värdelöst utan till och med farligt.
 
Det har rapporterats 9000 biverkningar inklusive förlamningar, fosterskador, spontana aborter och 27 dödsfall efter vaccinering mellan åren 2006 och 2008 i USA. Text: Margareta Lundström **Ref: Reclassification of human Pappilomavirus, FDA **Ref: The Great HPV Vaccine Hoax Exposed * FDA: Food and Drug Administration – högsta godkännande myndigheten för läkemedel och vacciner i USA.

Inga kommentarer: