torsdag 31 januari 2013

Om jag skall försöka förklara vad som händer när man vaccinerar i korta drag..Om jag skall försöka förklara vad som händer när man vaccinerar i korta drag..... allt levande har frekvenser/energier som strömmar i kroppen. Dessa skall vara i rätt svängning/vara i lag i hela kroppen. Men man är inte starkare än den svagaste länken.

 Dessa frekvenser påverkas av olika saker, bl a gifter/tungmetaller. Säg att en tungmetall stör en frekvens som har med bukspottkörteln att göra, ja då är det inte långt till att man utvecklar ex diabetes.

 Därför är det så effektivt att behandla allehanda sjukdomar med just frekvensmaskiner, homeopati och akupunktur som samtliga jobbar på frekvenserna/på djupet. Det är en form av energi. Sedan måste man vara noga med bränslet också - näringen. 

Den går också åt maximalt efter en vaccination. Sedan kan man ju också ta till sig viruset i vaccinet och utveckla just den sjukdomen. Finns många aspekter. Men frekvensstörningarna är orsaken till organkollapserna som uppstår bl a som autoimmuna sjukdomar. I korta drag.

Inga kommentarer: