onsdag 29 augusti 2012

Time to wake up..

You are a battery in the system.

Salaam aleikum mina trogna läsare.

Jag har nu tänkt att börja blogga om hur vi blir förda bakom ljuset med det mesta här i samhället. Med vad vi äter och hur det förgiftar oss och bygger och ger allvarliga sjukdomar till oss. Jag vill ta upp detta eftersom under min resa genom att vakna till dessa makter har mina ögon öppnats mer och mer till dessa samhällen som vill att vi ska tro att dem gör allt för vårat bästa och sen att vi går med på det dem säger med våran egna vilja. Jag kommer ge er sanningen inget annat. 

Jag kommer visa er läkarindustrin och livsmedelsverket som jag personligen tror samarbetar genom staten för att få oss mer sjuka. För visst är det inte roligt att inse att vi är en investering till att få sjukdomar som dem kan tjäna pengar på.. För utan sjuka människor så går ingen till landstinget och deras apotek, som inte är bra för oss fast dem vill att vi ska tro att det är för vårat bästa..

Senare kommer jag även ta upp skolorna och dagis som barnen sätts in på i tidig ålder för att vi föräldrar ska kunna arbeta åt dem för att tjäna pengar.- Skolorna som är från dem som dem väljer vad dem vill lära ut till oss människor.Nu är det även i förslag att barnen ska på dagis från ett år, att detta ska bli tvång som med skolagen från sju år.

Har ingen av er ställt frågan vad dessa samhällen kommer ifrån? Och varför människan ska vara en slav efter pengar som styr det mesta idag? Är det ingen som undrar vem som kom på iden med att vi skulle ha in pengar för att få oss till detta slaveri som styr världen idag? Eller är vi så hjärntvättade att vi inte ens ställer oss frågan längre utan bara följer blint strömmen efter ledaren, och sväljer allt med hull och hår?

Dem lär oss att äta fel först och främst. Vi ska inte tro på allt deras experter säger, utan använda våran hjärna och söka alltid efter sanningen. Vi blir även så pass förgiftade  här i väst världen av olika gifter i det vi får i oss, som gör oss viljelösa och ändrar människans betende i mycket..

jag kommer inshallah blogga i flera omgångar. För detta håll är djupt och inte som vi har trott det vara. jag har blivit hånad förr så inshallah kommer jag lägga upp argument och länkar för mina påståenden. Ni kan även använda googel som är en jätte bra tjänst. 
För visst finns det dem som är så pass inne i systemet så dem är bereda att försvara det till varje pris.. sen finns det dem som inte vill se sanningen. 

Det otäcka ÄR  att dem vill ha kontroll på oss sedan födseln och börjar ge bebisen massor av kemiska ämnen som förgiftar den och bygger sjukdomar  i dess kropp, genom vacciner. 

Jag har även lösningar till oss som väljer att gå ur systemet och ta en annan väg.. Inshallah kommer jag blogga om det med.

Meddie

Inga kommentarer: